Välkommen till Svenska Tubers!

Det Bästa Från Svenska YouTubers

Visste du att Sverige är ett av de länder i världen som har flest så kallade YouTubers, (eller ”content creators”), per invånare? Andelen svenska YouTubers som har mer än 50.000 prenumeranter ökar ständigt varje månad, och vår kanske mest kända YouTuber, PewDiePie, är idag en av världens största med över 100 miljoner prenumeranter.

SvenskaTubers.com är en webbportal som sammanställer veckans mest populära videos och kanaler från svenska YouTubers. Urvalet bygger på samlad statistik från YouTube, och alla som har en YouTube-kanal har samma möjligheter att kvala in på listan! Enda kravet vi ställer är att innehållet som ges ut är på svenska.

Vi presenterar dessa videos på vår sida som vanliga YouTube-”delningar”, (eller ”inbäddningar/embeds”), vilket innebär att alla intäkter från visningar på SvenskaTubers.com tillfaller skaparna. Med andra ord kan du som tittare med gott samvete njuta av det senaste och bästa från svenska YouTubers – utan att behöva leta runt på YouTube.

Vår sida är också en träffpunkt för de betalda samarbeten som YouTubers ofta använder sig av för att kunna finansiera sina kanaler. Som blivande annonsör kan du snabbt nå ut till dina tänkta målgrupper, antingen genom direktannonsering på SvenskaTubers.com, eller genom att kontakta utvalda YouTubers var för sig. Kontaktuppgifter finner ni på flera ställen på denna sajt.

Kontakta Oss

Vill du komma i kontakt med oss på Svenska Tubers? Vanligtvis svarar vi på mejl inom 24 timmar. Vid hög arbetsbelastning har annonsförfrågningar eller andra frågor kring samarbeten förtur. Ni finner våra kontaktuppgifter nedan:

info@svenskatubers.com

Svenska Tubers c/o Poststugan 3013 211 65 MALMÖ